Viborg Gulvafslibning har i en lang årrække arbejdet med gulvafhøvling og gulvafslibning, men vi kan også tilbyde gulvbehandling til konkurrencedygtige priser.

Gulvbehandling er en af vores kerneydelser, så du skal være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis dine gamle trægulve trænger til en kærlig hånd.

Viborg er blot en af de mange byer, som vi ofte besøger, så hvis du er bosat i det Midtjyske, kan du også indhente et tilbud på professionel gulvbehandling.

Viborg Gulvafslibning overlader intet til tilfældighederne, vi kræser for detaljen når det drejer sig om gulvbehandling – vi går aldrig på kompromis med vores høje krav til kvaliteten. Her får du et professionelt og langtidsholdbart resultat.

Har du flotte originale gulvbrædder i dit hjem, og vil du gerne bibeholde det naturlige og rustikke udtryk? Så er en sæbebehandling vejen frem; en rigtig fin løsning, der er forholdsvis modstandsdygtig, hvis den udføres korrekt. Eneste ulempe er, at et sæbebehandlet gulv skal vaskes oftere end olie- og lakbehandlede gulve, da den hyppige gulvvask sikrer, at træet kontinuerligt mættes med sæbe.

Indhent tilbud